BUNS HUN

Tjobre.
Just nu väntar jag på bussen in till stan där jag ska möta upp mikkis och mysa lite! 
Kände för att sminka mig lite extra idag eftersom jag ligger hemma hela dagarna  utan smink och ser allmänt ofräsch ut.
Vi hörs kanske senare puss! 




Masterchef

Godkväll mina vänner! 
Just nu ligger jag i sängen och kollar Masterchef, dock gamla säsonger som vanligt, och väntar på att nya hela Sverige bakar ska börja. I know, spännande liv hahaha

Jag började dessutom prenumerera på glossybox idag också! Wohoooooo så jävla taggad haha, kan det bli slutet på september nu kanske? Jag funderar på om jag kanske ska börja visa vad jag får osv varje månad i min glossybox, ifall det skulle vara av intresse? 

Vi hörs puss! 




Marry that girl

Godmorgon!
Låg uppe så länge igår, först spelade jag sen såg jag att mtv VMA var på TVn när jag skulle lägga mig så då var det ju helt omöjligt att sova, var tvungen att kolla klart på det.
 
Seriöst när man är arbetslös så liksom, dagarna bara är. Man gör ingenting vettigt känns det som, blir galen. Det är så tråkigt så jag seriöst önskar att jag gick i skolan igen.
Och det finns ingaaa jobb som jag är intresserad av, men såg att erikshjälpen sökte arbetare, det är ett ideellet arbete men det ser ju super ut på cvt och känns ju alltid bra att bidra till något. 
 
Nu ska jag spela lite så vi hörs senare!
 
 
 
 

Bored

Hellu!
Jag har seriöst så jävla tråkigt heeeeela tiden! Laddade på mitt wow igår för tänkte att det kanske skulle kunna få mig lite entertained, men icke, tröttnade lika snabbt.
Idag har jag städat mitt rum och städat akvariet. Thats it.
Mer lär det inte hända idag heller, yayyy... Någon som vill ge mig ett jobb? I know you want to.
 
På fredag ska jag iallafall träffa Mikkis och mysa på stan! Hon är bra hon ♥
 
Hörs! 
 
Har möblerat om i mitt rum och tog bort min bokhylla så för tillfället får TVn stå på byrån tillsammans med akvariet tills jag kommer på vart jag ska ställa den.. 
 
 

Suck

Godmorgon världen! 
Jag jobbade 15 timmar igår så är skapligt trött nu. Kom hem 4 imorse. Kom dock hem typ samtidigt som alla som var på krogen så vi kan väl låtsas att det var där jag var istället? 
Ligger i badet nu och försöker mjuka upp mina stackars muskler.

Vi hörs senare pussss 



Don't speak

Heeej!
Förlåååååååt! Haha har tänkt hela tiden på att blogga men sen blir det liksom inte av ändå..
Idag har jag färgat Agnes hår, lagat mat och bakat bullar. Fullt upp alltså.
 
HAR FÅTT TILLBAKA MIN DATOR ♥♥♥ Skulle dock verkligen behöva blåsa ur den, har så jäkla mycket skit på den.
Rensat igenom min hårddisk också, har tagit bort massor och gjort iordning mina filmer och serier men den är ändå typ full.... Buhu får köpa en ny.
 
Vi hörs puss!
 
 

Say yes say yes

Hejsan!
Jag vet att jag sa att jag skulle ta tag i bloggandet men jag gör seriöst typ ingenting hela dagarna nu när jag knappt jobbar, eller aa söker jobb haha.. Super kul liv!
Jag funderar iallafall på att göra om min header osv. Det mesta faktiskt. ( För  som inte vet vad header är så är det bilden högst upp med tre bilder på mig! )
 
Idag ska jag inte göra ett skit as usual, vill ha tillbaka min dator så jag kan spela åtminstonde..
 
Aja vi hörs senare jag lovar att jag ska försöka komma ihåg att skriva sen! haha pusss
 
 

Say something

Godmorgon godmoooorgon!
Händer då? Inte bloggat på ett tag men min dator har gått sönder så jag sörjer... Vad har jag gjort de senaste dagarna då? Käkat på restaurang, suttit timmar på trädgårn och druckit med Mikkis, och jobbat. Typ det jag gjort. Nu är jag ledig tills på lördag då det är stor fest på hotellet ( läs bartömning ) så lär jobba jävla länge då. Det är dock min sista dag på hotellet då säsongen helt dött ut och det är typ 3 sällskap där dagligen. 
Får se vart jag hamnar härnäst. Ska käka frulle nu så puss på er! 





We don't have to be ordinairy

Godmorgon! 
Jag sitter och väntar på bussen till jobbet, vem taggar 12 timmar jobb?!!! Inte jag iallafall. 
Googlade nyss när Augustifesten börjar och den börjar ju nu på onsdag??? Har den nånsin varit så tidigt?? Som tur är så är jag ledig då iallafall.

Aja vi hörs! 

Denna är min nya drog 



Untz

Godkväll! 
Ligger i sängen just nu och chillar. 
Åkte till Ikea och handla lite sen Vingåker men hittade seriöst inte ett skit, så jävla onödigt att åka dit ens. Så då åkte vi in till stan en snabbis istället där jag hittade lite kläder.
Nu jobbar jag söndag-måndag så då lär de inte bli någon uppdatering.
Vi hörs puss! 








Lazyy

Godkväll! Händer då? 
Jag ligger i sängen och tittar på nya säsongen av teen mom 2, måste strax springa till tvättstugan och fortsätta med det sista av tvätten, snark. Orkar inte men tvättstugan är bokad imorgon så måste bli färdig ikväll. 
Aja tänkte kika in och säga godnatt bara! Vi hörs imorgon pusssss




Godmorgon!

Godmorgon mina små vänner, och ovänner. 
Jag har precis vaknat och ska strax släpa mig upp ur sängen och mata fiskarna.
Dagarna känns så otroligt långa när jag är långledig från jobbet haha. 
Vad händer idag då? Jag ska nog köpa en ny tv-bänk och åka till Ikea. Hittade en så jävla fin bänk som en tjej sålde på en sån där " loppis sida " haha, kan vara bra att ha! 
Och imorgon ska jag kanske träffa efterlängtade Mikkis och käka lunch på stan, hur länge sen var inte det?!! 💞💞 

Uppdatering på hårfärgsfronten, funderar kanske på att göra något sånt här? 



Hårfärg??!

Godmorgon!
Jag tänkte faktiskt börja blogga igen, kuuul va??
Så vad är nytt då? Jag har börjat jobba, typ det som är nytt, och tagit studenten då självklart, men de lär ju de som läser den här bloggen redan veta.
Jag har jobbat 96 timmar under loppet av 8 dagar. Sliter lite på kroppen kan jag ju lova, men det är skönt att göra något annat än bara ligga hemma och slöa. Och jag trivs med både de jag jobbar med och kunderna.
 
Anyways, tänkte ju som sagt färga håret igen men problemet är ju att jag vill ha alla hårfärger som finns i hela världen typ haha och jag KAN INTE bestämma mig. Help me please.